Az egyes sávokra vonatkozó információk > 144 MHz

144,600 MHz átjátszó?

(1/11) > >>

I ( C O N:
Most délelőtt Budapesten a XI. kerületben arra lettem figyelmes hogy egy átjátszó lejövő frekijén gyerekek forgalmaznak, de nem rádióamatőr szabályok szerint. Más esetleg hallotta? Ki és milyen apropóból üzemelteti ezt azt az átjátszót? A freki 144,600MHz !!!

Icon / Tibor hg5cut   

ha5bxr:
Zuglóban S9+10 dB, 1 W-tal meghajtva zajmentesen jön vissza.
Egészen jól beállított papagáj.
Többet én sem tudok...

73 !
István

hg5ojw:
én rákoskeresztúron veszem teljes térerővel. a qth-m urh szempontból elég mostoha. 2 elemes hb9cv antenna mely teljessen mindegy hogy merrefelé néz, akkor is teljes térerővel jön.   :ph34r:

I ( C O N:
Igazi rádióamatőr bravúr, legalább valami azonosító lenne. Itt is kezd a pmr és szabadrádiós liberális gondolkodás elfajulni? Mint egyik rádiós társaság mondása szerint: "A frekvencia azé aki megműveli", akkor tessék.

Icon / Tibor hg5cut 

HA5CBM:
Tiszteletem!

Megfigyeléseim szerint 144,600 MHz-en, azaz a rádióamatőr sávban egy úgynevezett papagáj átjátszó üzemel, amelyen gyerekek forgalmaznak mindenféle szabályok nélkül. Kérem, ezen levelemet sürgősen továbbítsák a Rádió-ellenőrző és zavarvizsgálati osztály illetékesének, hogy az ott dolgozó kollégáik minél hamarabb eljárhassanak az illegális frekvenciahasználók és a berendezést engedély nélkül üzemeltetők ellen.

Együttműködésüket köszönve

Lázin Miklós András
Magyar Hírlap

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése