Szerző Téma: TS9D-YO5AT  (Megtekintve 1896 alkalommal)

Nem elérhető ha5bww SK

  • Hero Member
  • *****
  • Hozzászólások: 2 909
  • Karma: +1898/-0
    • Profil megtekintése
TS9D-YO5AT
« Dátum: 2003 November 21, 18:32 »
A topic nem Jóska kitelepülését jelenti :-). Eléggé végigrágtam a cikket - kihagyva Gábor DDS-VFO-ját. Elégedetten dőltem hátra. Gratulálok Kujbus Jóska!!!
A készülék megépíthető! A DDS-VFO helyett tökéletesen megfelel HA5AG "Luca-88" rendszere, illetve megkockáztatom, hogy síma kapcsolt VFO-kkal is tökéletesen működik a készülék - persze, egy csomó kényelmi szolgáltatás nélkül. Nagyon jól kerültek felhasználásra az RT-ben közölt "Csúcsminőségű KF-exciter" elemei, a minőségi szintek illesztése példamutató. Nehogy valaki azt higyje, hogy az "ollózást" említem, NEM! Azt hiszem, senki nem akarja a szódavízben ismét kitalálni a buborékot... Nagyon tetszett, hogy alternatívát adott a cikk a szűrők kiváltására: ebben is hiszek Jóskának!
Készüléképítő Barátaim!
A példa adott, a ny.ák rajza adott, EDDING400 toll olcsón kapható. Nosza, rajta!
A tekercsekkel nem kell bajlódni, meg kell rendelni az AMIDON vasakat, be kell fűzni a meneteket, egymásra vinkliben szerelni - nem kell árnyékolás. Persze, ekkor kell trimmerkondi: HAM-bazár...
Ez csak egy nagyon halk vélemény volt részemről...
Nem titkolózom, magam is nekiugrok a KF-résznek, de az egy 2 m-es berendezésben fog ketyegni. Végre, valaki kitalálta a layout-ot helyettem.
Szevasztok.
73!
Ede
73 es DX!
Ed
HA5BWW/HA5W
HA-DXC, HA-CWG, DIG, HSC, CTC