Sziasztok!A fórumot olvasva vannak akik fizetség nélkül nem tudnak semmit elképzelni. Én nem ezen a véleményen vagyok. Miért ne tudna valami működni úgy, hogy nem fizet az illető utána, mármint pénzt.Ez tőlünk nyugatra is működik. Ott adománynak hívják az érte járó fizetséget, ha nem fizet az illető akkor sincs baj. Amennyiben fizet akkor annak örülnek. Valahogy tisztában vannak vele, hogy nem mindenkinek egyforma a pénztárcája. Pl. Én kaptam az egyik ismerősömtől teljesen ingyen egy üveg sört amit ő Németországból hozott haza januárban. Én megittam a sört és ez speciel csatos üvegben volt amivel nem tudok mit kezdeni odaadtam a szomszédomnak, mert ő spec. hobbyból sört főz. Neki meg jó az ilyen üveg. Ezért én tőle nem kérek saját főzésű sört, ha ad annak örülök. Annó a rádióklub ahol aminek tagja vagyok ingyen felkészített a vizsgára, ezért minek kérnének pénzt amikor ettől lesz fiatalabb a klub( úgymond társadalmi munkában). ha valakinek segíteni kell akkor én speciel segítek, nem azon fogok tönkremenni.Az egész csak vitaindító. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.ÜdvJani
Sziasztok! Annó a rádióklub ahol aminek tagja vagyok ingyen felkészített a vizsgára, ezért minek kérnének pénzt amikor ettől lesz fiatalabb a klub( úgymond társadalmi munkában). .Üdv Jani
Ok, értem én ha valahol fizetni kell valamiért és abból hasznot húz az illető az jó.
Amennyiben az "ingyenes" oktatás ára az, hogy legyél klubtag és ezért az éves tagdíj rettentően nagy anyagi tehert jelent ( beszélünk évi 2000.-Huf-ról, jelenleg, régebben kevesebb volt ), akkor az már eget verően rossz cselekedet.
Igen látom most már én gondoltam rosszul az egészet. Javaslom bevezetni ezen a fórumon, hogy csak pénzbefizetés ellenében lehessen megnézni és hozzászólni, mert az a jó!!!!!!
Vagy legyen éves tagdíj amivel az oldalt fenn lehet tartani, azért mégiscsak felháborító, hogy nem kell érte fizetni semmit!!!!
Nota bene a roncskutatas.hu oldalon, ahol mint szerkesztő fungálok, van efféle - esztendőnként (!) 1.000 forint. Abból tartjuk el a honlapot. Az 1.500 tagból úgy száz-százötven szokott fizetni...
Miért kellene mindenért fizetni?
Gratulálok! Amit bérelek én speciel tárhelyet a ...