Ez mindig visszatérő téma itt, de szerintem sokan vannak így ezekkel a dolgokkal.Első körben is az internetes vásárlást két részre kell osztani:- belföldi- külföldiA belföldit lehetőség szerint csak utánvétellel szabad rendelni! Ez sem életbiztosítás, de jobb, mint a semmi.belföldElső körben (ha addig számunkra ismeretlen dolgot akarunk venni) informálódunk a neten, hogy ár-érték arányban mennyire éri meg. Nagyon sok vásárlói véleményt összegyűjtő oldal van idehaza a termékekről. Ha itt nincs (vagy több infó kell), külföldi reviews oldalakba is bele lehet futni. Keresésnek bőven elegendő a guglinak: típusszám, márka és mellé a reviews szó.A vásárlói vélemények érnek a legtöbbet! Viszont óvatosan az adott bolt beépített "vásárlói vélemény és csillagozás, stb." rendszerével, mert azt a bolt moderálja és manipulálni is tudja. Saját maga dicséri a terméket, stb.Ha minőségileg megfelel a termék, utána nézünk a nekünk megfelelő boltnak.Ezt megint kétféleképpen lehet, rákeresünk az adott boltra googleban. Rögtön a találati oldal jobb oldalán ott lesz a boltról az infó. Érdemes elolvasni a "Google értékelés" részt.Más egyéb találat meg ott lesz a találati listán.Aztán már időnk függvényében finomhangolhatunk ár tekintetében is.A külföldi rendeléses dolgot pont tegnap írtam Gyuri vinyós topicjába. Annyi még, hogy ebayen x rendelési szám alatti és x értékelésű alatti eladótól nem veszek, bármennyire is olcsó!Alin és hasonló kínai helyeken élből nem veszek semmit, mert a CC adataim nem adom ki. Ebay-en és az Amazonon ott van "gateway"-nek a Paypal.Ja igen, és elolvasom az apróbetűs részeket és a specifikációkat, hogy ne UK szabvány töltőt vegyek pl. + mérlegelem, hogy ha elpusztul, megtudom-e javítani, vagy belefér-e még az elvesztése a tűrésküszöbömbe és/vagy van-e idehaza szervizháttér. (Jó dolog a kínai telefon, sokat is tud, árban is jó, csak szimplám sem cserealkatrész, sem szervizhálózat nincs hozzá idehaza) Nekem is csak pozitívak a tapasztalataim. Gyakorlatilag én 99.8%-ban csak neten rendelek tartós fogyasztási cuccokat és alkatrészeket, mind bel és mind külföldről. A szükség vitt rá. Mindenek utána nézek a fent említettek szerint és az eladónak - boltnak is. Sosem ért meglepetés. Volt már, hogy tévedésből elfelejtettek valamit küldeni, de írtam neki és szó nélkül elküldték. De ilyen esetekben általában 70-80 féle alkartrészt rendelek, tévedni pedig emberi dolog.Hogy mennyit lehet spórolni? Átlag olyan 50-60%-al olcsóbban megkapom az elektronikai alkatrészeket, mint a kiskereknél és nem szemetet, mert a félvezetőket, tantálokat mindig hivatalos disztribútortól veszem (ott is rettenet nagy árszórás van). Sokszor viszont a kisker adja olcsóbban 20-40%-al a beragadt készletet. Műszaki dolgoknál is 20-30% megspórolható - csak belföldön. Pl. egy kék Bosch fúrón 7000 forintot spóroltam azzal, hogy nem a google keresési lista első helyén vettem meg, hanem 1-2 nap keresgettem a neten és egy dunántúli kiskertől. Még ajándék kiegészítőt is kaptam hozzá, ami máshol feláras volt. Vagy pl. Tantál kondikat én pl sokszor Németországból rendelek ha spéci, ha nem annyira akkor pedig lomex. Érdekes, a németektől olcsóbban megjön a cucc, mint pl. Farnell-től (FDH-n keresztül) és a TME-től. Típusra ugyanazok, akkor miért ne onnan vegyem?! A mai világban már nem opció a tudatos vásárlás, hanem szükség!
Kínai sem jobb ott is van vettem egy gyanúsan olcsó usb hubot , megérte 5db csatlakozó többe kerül csak kikel forrasztani. inkább többet fizetek de csak paypalos helyrül vásárolok.
Az alipay mára nagyobb mint az Elon Musk féle paypal
A kétszeres konverzió az nem éppen gazdaságos.